Efficiënt kennis verwerven.

Artsenkrant lanceert Eduthon.
Een nieuwe stap om alle artsen blijvend te begeleiden.

ACTIVEER UW ALL-IN LIDMAATSCHAP VOOR €399
Meer Info

Hoogwaardige opleidingsvormen.
Erkend door door onafhankelijke vzw’s bij het RIZIV

Het Eduthon platform biedt digitale toegang tot een waaier aan interactieve webinars, online discussies, e-learnings en andere hoogwaardige opleidingsvormen waar u bovendien 20 (of meer) accrediteringspunten per jaar mee kan verdienen.

Onafhankelijk en betrouwbaar

Artsenkrant staat garant voor betrouwbare, onafhankelijke informatie, gebaseerd op toonaangevende, geverifieerde bronnen. Een medische expertengroep buigt zich over alle aangeboden Eduthon-opleidingen, zonder inmenging of sponsoring van de farmaceutische industrie.

Altijd op de hoogte

Artsenkrant / Eduthon volgt het medische nieuws op de voet. We organiseren educatieve programma’s rond actuele thema’s, zodat u steeds mee bent met de medische actualiteit. Onze opleidingen worden continu opgefrist en vernieuwd.

Op maat van uw agenda

De Eduthon-sessies blijven geruime tijd online beschikbaar, u kan deze volgen op de momenten, die u het best schikken. Zo verliest u geen consultatie-uren. Bovendien verloopt alles digitaal, dat maakt het ook nog eens volledig coronaproof.

Een woordje uitleg
Van de redactie.

“Artsenkrant brengt u elke week het belangrijkste actuele nieuws, de meest recente trends en nieuwtjes uit de medische wereld en voor uw vrije uurtjes het neusje van de zalm van de film-, theater- en tentoonstellingswereld in onze rubriek Cultuur+.

Naast de vertrouwde pagina’s werken wij een thema van naaldje tot draadje uit: dit zijn de Clinical Updates. Klik hier om lid te worden van Artsenkrant / Eduthon – u vindt zeker een thema dat u interesseert.
Nog vragen? Consulteer onze FAQ

— Geert Verrijken, Hoofdredacteur Artsenkrant 

Geert Verrijken, Hoofdredacteur artsenkrant

Geniet van alle voordelen

Geniet van extra voordelen dankzij het nieuwe All-in Artsenkrant / Eduthon lidmaatschap en verzamel 20 (of meer) accrediteringspunten per jaar.

01

20 (of meer) accrediteringspunten per jaar

Via het Eduthon-platform kan u deelnemen aan digitale opleidingen en sessies rond diverse topics. Goed om te weten: alle aangeboden opleidingen op het Eduthon platform zijn geaccrediteerd! Zo kan u op jaarbasis, online, op de momenten die u het best uitkomen, minimaal 20 extra accrediteringspunten verzamelen.

02

42x per jaar Artsenkrant in uw brievenbus

Ontvang nog steeds 42x per jaar uw vertrouwde Artsenkrant en verzamel alvast 5 accrediteringspunten.

03

Welkomstgeschenk

Neem vandaag nog een All-in lidmaatschap en krijg er gratis de Bestron-luchtreiniger (waarde: €125) als welkomstgeschenk bovenop. Het ideale verlengstuk voor uw kantoor, kabinet of wachtzaal.

Cadeau

Vraag vandaag nog uw persoonlijke toegang tot het Eduthon-platform!

Samengevat voor u

Via het Eduthon-platform kan u deelnemen aan digitale opleidingen en sessies rond diverse topics. Neemt u vandaag nog een All-in lidmaatschap dan krijgt u een gratis Bestron-luchtreiniger (waarde: €125) als welkomstgeschenk.

Wilt u de Artsenkrant 42x per jaar ontvangen, zonder toegang tot het Eduthon platform maar met toegang tot de 5 accrediteringspunten in uw Artsenkrant? Dat is ook mogelijk.

Frequente vragen

Artsenkrant cover mei

Basis lidmaatschap

Ontvang 42x per jaar Artsenkrant. Dankzij uw persoonlijke lidmaatschap en toegang tot de QR-code bij de Eduthon-artikels in de krant, kan u 5 accrediteringspunten verzamelen op jaarbasis.

  • 42x per jaar Artsenkrant in uw brievenbus
  • Toegang tot de Eduthon-artikels
  • 5 accrediteringspunten per jaar
  • Toegang tot het Eduthon-platform met online opleidingen
  • Welkomstgeschenk

€ 149 / jaar

Lid worden

All-in lidmaatschap

Alle aangeboden opleidingen op het Eduthon platform zijn geaccrediteerd! Zo kan u op jaarbasis, online, op de momenten die u het best uitkomen, nog eens minimaal 20 extra accrediteringspunten verzamelen.

  • 42x per jaar Artsenkrant in uw brievenbus
  • Toegang tot de Eduthon-artikels
  • Toegang tot het Eduthon-platform met online opleidingen
  • 20 (of meer) accrediteringspunten per jaar
  • Welkomstgeschenk (twv. €125)

€ 399 / jaar

Frequente vragen

Wie of wat is Eduthon?

Eduthon is een onafhankelijk medisch nascholingsplatform dat werd ontwikkeld door Roularta Healthcare en wordt ondersteund vanuit Artsenkrant en Le journal Du Médecin.

Is Eduthon een betalend platform?

Ja, we hebben gekozen om in een lidmaatschapsvorm te werken, onafhankelijk van sponsors.

Welke lidmaatschappen zijn er?

Er zijn 2 formules:

Het eerste is de basisformule en wordt aangeboden aan €149 voor 1 jaar. In deze formule ontvangt u het volledige jaar Artsenkrant (op papier en digitaal), 42 edities, met daarin nascholingsartikels op het Eduthon-platform die u tot 5 accrediteringspunten per jaar kunnen opleveren.

De tweede formule omvat bovenop de voordelen van het basislidmaatshap ook toegang tot het Eduthon-platform waar u minstens 20 accrediteringspunten per jaar kan behalen. Deze formule kost €399 voor 1 jaar.

Er worden naast het lidgeld geen extra kosten aangerekend om opleidingen te volgen.

Kan ik mijn lidmaatschap aanpassen of opzeggen?

Om uw bestaande lidmaatschap aan te passen of op te zeggen kan u contact nemen met onze klantendienst, via info@abonnementen.be

Wie is verantwoordelijk voor de content?

Een speciaal samengesteld medisch team draagt de verantwoordelijkheid voor de content en werkt deze uit in samenwerking met de beste medische specialisten binnen iedere pathologie. Het medisch team bereidt ook de dossiers voor de accreditering voor.

Is de farmaceutische industrie betrokken bij de ontwikkeling van de content van Eduthon?

Neen, Roularta Healthcare heeft er bewust voor gekozen om geen farmaceutische inmenging of sponsoring toe te staan om volledige onafhankelijkheid te kunnen garanderen. Eduthon is dus een volledig onafhankelijk platform.

Hoeveel content is er beschikbaar?

Momenteel zijn er 9 accrediteringspunten beschikbaar. We vullen deze in de komende 11 maanden aan met 1 extra accrediteringspunten per maand. Zo komen we binnen jaar 1 aan een totaliteit van 20 beschikbare accrediteringpunten op het platform.

In de daaropvolgende jaren zullen maandelijks nieuwe opleidingen met accrediteringpunten toegevoegd worden aan een nog verder versneld tempo, zodat er telkens voldoende keuzemogelijkheden zijn en een goede mix van interessante en actuele topics die telkens behandeld zullen worden.

Iedere 2 weken vindt u bovendien ook een Eduthon-artikel in Artsenkrant en Journal du Médecin. Elk van de artikels verschijnt in een reeks van 4, en elke reeks van 4 is goed voor 1 accrediteringspunt, uiteraard wel indien u de vragen met betrekking tot het artikel via de QR code goed beantwoordt.

Kan ik een opleiding die ik reeds gevolgd heb terug bekijken?

Ja, u kan geen extra punten behalen, maar u kan alle beschikbare opleidingen perfect als naslagwerk gebruiken.

Moet ik een opleiding in één keer uitkijken?

Neen, we hebben de opleidingen telkens in verschillende modules opgedeeld om het voor u zo makkelijk en zo praktisch mogelijk te maken.

Telkens wanneer u terug inlogt zal het platform u naar uw laatste module leiden en kan u terug starten waar u de vorige sessie geëindigd was.

Hoe zit het met de vragen die gesteld worden tijdens de opleiding?

In de nabije toekomst zullen opleidingen en platformen een verplichte assessment moeten afnemen om te checken of de deelnemer het topic onder de knie heeft.

Momenteel is dit nog geen verplichting maar we hebben geopteerd om dit alvast zo op te nemen.
Indien er een verplicht slagingspercentage is voor een module, zal dat telkens worden aangegeven in het begin van de opleiding.

Voor de artikels dient de gebruiker telkens 80% te halen op het assessment om te slagen. Er worden 3 kansen aangeboden. De vragen én antwoorden zullen alterneren bij een nieuwe poging.

Is er ook een Eduthon app beschikbaar?

Neen, maar je kan de opleiding wel op elk device geconnecteerd met het internet bekijken door de responsive technologie waarop het platform gebouwd is.

Kan ik topics voor een opleiding aandragen?

Uiteraard luisteren we graag naar uw behoeftes op gebied van nascholing, u kan uw feedback kwijt op redactie@eduthon.com.

We zullen ook op regelmatige basis feedback vragen aan de Eduthon Community en zo groeien naar een aanbod dat nog beter inspeelt op uw actuele noden.

Wie zorgt voor de accreditering?

De accreditering wordt ingediend door onafhankelijke vzw’s bij het RIZIV.

Hoe behaal ik accreditering?

Door de opleiding correct te volgen en af te ronden.

Klik de slides door volgens de slidenummering die in de linkerbovenhoek verschijnt. Deze participatie is belangrijk voor uw accreditering. Het platform berekent of u de opleiding correct volgde. U dient alle modules van een opleiding goed te bekijken om accreditering te behalen. Ook eventuele verplichte vragen en audiofragmenten moeten correct worden beantwoord / beluisterd.

Om accreditering te behalen:
• Volg de slides correct
• Volg alle modules van de opleiding correct
• Beantwoord eventuele verplichte vragen correct
• Beluister eventuele audiofragmenten correct

Moet ik iets doen om mijn behaalde punten aan mijn dossier te koppelen?

Neen, op het einde van iedere maand worden alle updates van de behaalde punten binnen het Eduthon-platform automatisch verzonden naar het RIZIV. U hoeft dus zelf niets te ondernemen om uw punten aan uw dossier te koppelen.

Kan ik checken of ik mijn punten voor een bepaalde opleidingen heb behaald?

U kan de status van de opleiding raadplegen op uw profielpagina op het platform https://www.eduthon.com/Profile of klik op uw naam in de rechterbovenhoek na inloggen.

Ik ben mijn paswoord of gebruikersnaam kwijt, wat nu?

U kan uw paswoord terug opvragen of resetten via onlineservice@abonnementen.be.

Vanwaar komt de naam Eduthon?

Educatie is een marathon, geen sprint.

Met de referentie naar marathon willen we ons lange termijn engagement tonen binnen de medisch wetenschappelijke nascholing.

Een andere vraag?

Heeft u een andere vraag? https://www.eduthon.com/Contact